Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ

 

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, обадетени ни се на телефон 0895624271. Ние ще Ви обясним стъпка по стъпка как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това.

  • Формуляр за връщане на стока можете да изтеглите от ТУК
  • Можете да го изпратите до офис на Еконт или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма.
  • След като получим върнатата пратка, ще я прегледаме внимателно, за да се уверим, че отговаря на изискванията за връщане (артикулът да не е носен, пран и/или гладен, да не са правени опити за отстраняване на дефекти при наличие на такива. Артикулът трябва да има запазен търговски вид и да е придружен с оригинални етикети и опаковки).
  • Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, в рамките на 14 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане. 

 

 ЗАМЯНА

 

Ако желаете да замените получения продукт за друг, обадетени ни се на телефон 0895624271, за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.

  • След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. 
  • Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. 
  • Условието, на което трябва да отговаря дрехата е, да е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.

 

 МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

 

Необходимо е всяка пратка да бъде обсъдена преди да я изпратите към нас, в противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея.

 

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

 

Markiiza Team